NATALIJA KOTNIK

Hej, moje ime je Natalija, sem mamica, partnerka, osebna trenerka, tvoja športna svetovalka in enostavno uživam v tem, da drugim ženskam pomagam do njihove popolne postave.​

Hej, moje ime je Natalija, sem mamica, partnerka, osebna trenerka, tvoja športna svetovalka in enostavno uživam v tem, da drugim ženskam pomagam do njihove popolne postave.

mamica, partnerka in velika ljubiteljica športa

Moje ime je Natalija, sem mamica, partnerka in velika ljubiteljica športa.

Vse se je začelo z albumčkom Mami v taktu na mojem osebnem Facebook profilu v želji, spodbujati druge ženske, mamice, k aktivnejšemu in zdravejšemu življenjskemu slogu. V ta album sem objavljala vadbene videe, obroke in zlomka, stvar se je pri ljudeh prijemala – imela je odziv. Nisem mogla verjeti, saj sem v športu že od malih nog, okrog mene so športniki in vsi te stvari vemo, znamo….zato nikoli nisem niti pomislila, da nekdo ne bi ”znal telovaditi”: izvesti pravilno vajo, vedeti, čemu je vaja namenjena, si znati razporediti treninge, nisi pomislila nisem, da kdo ne bi znal določene vaje izvesti – kako neumno od mene, kajne. Ampak ja, kar je meni nekaj samoumevnega, drugemu ni, in obratno.

V glavnem, album je žanjel pohvale in zanimanje, stvari so se začele obračati in kmalu so moje sanje v roku 1 leta zrasle v poslovno idejo. Pa dol padeš no, to sem si res vedno želela. Nastala je znamka Mami v taktu.  Še danes ne morem verjeti, res sem srečna, dejansko delam kar zelo rada delam. 

KAJ PREDSTAVLJA MAMI V TAKTU?

BREZPLAČNO ti je na voljo mamasitast Youtube kanal, kanal Mami v taktu in potaktaj skupaj z menoj. Brezplačno se naročiš tukaj.

Branding ti ponuja tudi oblačila in dodatke – kmalu pride ven totalno nova kolekcija za šport in prosti čas, tokrat z vadbenimi pripomočki – zopet zaradi vaših potreb. Kolekcija je elegantna, udobna in nosi posebno sporočilo: ”Sem samozavestna, močna in edinstvena ženska, mama, ki se ceni in obožuje življenje”. Izdelki so posebej izbrani za in iz strani mamic, ki vedo, kako pomembno je, da smo mamice v taktu. Takt je notranja moč, ki nas dela močne, edinstvene in samozavestne ženske, mame, ki točno vemo, kaj želimo.

Pridruži se več 100 mamicam in ponosno pokaži, da si Mami v taktu, da imaš ta notranji takt, to moč, ki te dela samozavestno, edinstveno in močno.

 

Pozdravček,

tvoja motivatorka in trenerka Natalija Kotnik, #mamivtaktu

SI PRIPRAVLJENA BITI V TAKTU?

Izkoristi brezplačno svetovanje 👉

Izkoristi brezplačno svetovanje 👇

KONTAKT
LR Zdravje&Lepota,
Natalija Kotnik s.p.,
Pameče 217,
2380 Slovenj Gradec,
Slovenija

TELEFONSKA ŠTEVILKA
+386 40 869 559

EMAIL NASLOV
info@mamivtaktu.si